Galerii perdele si draperii

Pentru ca un ansamblu format din perdele si draperii sa fie complet, aveti nevoie de galerii care sa scoata in evidenta rafinamentul acestor accesorii de design interior. Bineinteles ca perdelele si draperiile sunt cele mai importante segmente ale acestui intreg, insa nu neglijati galeriile, sunt elemente fara de care nu se poate realiza un ansamblu calitativ.

Substituentul unei galerii este sina insa nu veti obtine un efect estetic la fel de deosebit. Recomandam folosirea de galerii perdele, cat si galerii draperii, sistemul de prindere putand fi realizat in baza preferintelor voastre. Dat fiind faptul ca ne axam pe realizarea perdelelor si draperiilor unicat, confectionate din cele mai bune tesaturi disponibile pe piata, recomandam a se comanda pachete complete, alaturi de galerii perdele si galerii draperii, oferindu-va variante moderne, realizate 100% manual.

Ceea ce realizam noi in materie de galerii este cu totul si cu totul unic pe piata din Romania, specialistii nostri in amenajari interioare orientandu-se permanent dupa cele mai noi tendinte din domeniu. Va punem la dispozitie numeroase cataloage de perdele, draperii si galerii, puteti puncta in detaliu elementele pe care doriti sa le implementam iar rezultatul este unul deosebit, produsele noastre bucurandu-se de un grad sporit de unicitate.

Utilizand materiale de cea mai buna calitate, concepem modele unice de galerii perdele sau galerii draperii pe care le comercializam si le montam in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Nu doar ca oferim produse autentice, de mare calitate, va punem la dispozitie atat consultanta gratuita cat si montaj sau asistenta tehnica post-montaj, toti clientii nostri fiind incantati de calitatea lucrarilor noastre.

Trei motive pentru care trebuie sa alegeti galeriile pentru perdele si draperii realizate de noi

Galerii de calitate

Punem mare pret pe calitatea tuturor produselor noastre iar galeriile nu parasesc aceasta sfera. Alaturi de perdele, draperii sau rulourile interioare, si galeriile realizate de noi se incadreaza in cele mai inalte standarde de calitate, clientii nostri mizand pe serviciile noastre datorita raportului calitate/pret excelent. De ce sa apelati la produse din comert asupra carora sa nu aveti deplin control cand puteti miza pe galerii de calitate superioara, realizate in conformitate cu standardele impuse si din cele mai calitative materiale.

Produse 100% unice

O locuinta se diferentiaza de altele prin elementele de decor cu adevarat autentice. Daca veti achizitiona perdele si draperii unice, va propunem sa completati comanda cu galerii 100% unice, realizate in conformitate cu specificatiile impuse de dvs. Este necesar sa ajungem la un consens in ceea ce priveste sistemul de prindere, dimensiuni, materialele de confectionare, culori, forma sau model, intreg acest cumul de factori conducand la produse unicat. Va doriti ca locuinta voastra sa se diferentieze de alte spatii? Galeriile nu vor scoate in evidenta doar perdelele sau draperiile montate, galeriile vor reusi sa ofere intregului interior al locuinte o aura aparte.

Consultanta si montaj absolut gratuite

Obisnuim sa oferim consultanta gratuita tuturor clientilor nostri, doar in acest mod putand interactiona in mod direct cu ideile voastre in vederea obtinerii unor galerii perdele sau galerii draperii unice. Avem nevoie de informatiile venite din partea voastra, le aplicam negresit si incercam sa va oferim alte idei practice pentru ca produsul finit sa iasa din sfera normalului. Dupa ce galeriile au fost executate in totalitate, deplasam o echipa de specialisti la domiciliul dvs si va oferim montaj absolut gratuit. De asemenea, putem sa va oferim sfaturi utile in vederea amenajarilor interioare, ideile noastre putand fi aplicate pentru ca planul de organizare sa beneficieze de cateva detalii cu adevarat deosebite.