Perdele de lux

Ca in orice alt domeniu de activitate comerciala, sunt clienti care isi doresc produse cu adevarat de calitate. In cazul perdelelor si draperiilor, in afara segmentul de mijloc, cel in care clientii obisnuiesc sa achizitioneze produsele din magazinele de confectii, regasim si clienti care doresc o calitate desavarsita. Ii includem in randul clientilor premium, cei aflati in cautarea unor perdele de lux, realizate din tesaturi superioare si forme adaptate special unui anumit tip de incapere.

In principiu, clientii care doresc asemenea perdele si draperii sunt posesorii unor locuinte de lux sau a unor localuri rafinate, asa cum sunt hotelurile, restaurantele sau chiar spatiile dedicate birourilor. Eva Home Design se mandreste cu numeroase colaborari active privind segmentul de perdele de lux si are in portofoliu sute de clienti clienti care s-au bucurat de produse unicat, realizate la cele mai inalte standarde si adaptate special tipului arhitecturii spatiului destinat.

Care sunt tipurile de perdele de lux pe care le realizam?

Cererile in privinta perdelelor si draperiilor de lux sunt dintre cele mai diversificate, clientii nostri fiind atat persoane fizice cat si companii sau institutii. Daca pentru un client persoana fizica, dornic sa imprime propriului camin un aer luxuriant, asiguram produse de o calitate mai mult decat superioara, nici firmele sau companiile nu se abat de la acest tratament, designerii nostri de interior transpunand orice stare sau idee intr-un produs cu totul si cu totul aparte.

Cateva exemple de perdele de lux

Perdele de lux destinate hotelurilor si pensiunilor

Cum majoritatea patronilor de hoteluri si pensiuni sunt in cautarea unor elemente de decor interior care sa le ofere un confort cat mai ridicat, faptul ca ne-am axat pe realizarea acestui tip de produse nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni. Suntem alaturi de patronii spatiilor de cazare si le oferim perdele de lux realizate la cele mai inalte standarde. Folosim doar tesaturi de mare calitate, suntem atenti la fiecare cusatura si incercam sa nu ne abatem de la designul interior deja existent, rezultatul finit fiind unul net superior celui regasit in magazinele de confectii obisnuite.

Perdele de lux destinate restaurantelor si localurilor

Fie ca este vorba despre un restaurant de lux, fie ca este vorba despre un pub sau un club de noapte, fiecare proprietar pune mare pret pe imaginea de ansamblu a spatiului interior. Pentru ca restaurantul vostru sa straluceasca sau clubul sa ofere o intimitatate sporita, aveti nevoie atat de perdele cat si de un set de draperii de lux. Specialistii nostri va ofera consultanta in orice situatie, echipa de designeri de interior deplasandu-se la fata locului in vederea masuratorilor si a stabilirii detaliilor referitoare la coloristica sau model. Dupa ce modelul ales a fost realizat in totalitate, ne deplasam la fata locului si asiguram montaj si modificari in functie de preferintele dvs, totul pentru ca localul sa iasa in evidenta intr-un mod placut.

Perdele de lux pentru alte spatii

Cand spunem alte spatii, ne referim la birouri, puncte de lucru, institutii private sau de stat, centre de agrement sau chiar locuinte. Locuiti intr-o casa cu adevarat luxoasa insa elementul cel mai important lipseste cu desavarsire? Ne referim la perdelele si draperiile din fiecare incapere, amenajarea unei locuinte necesitand o atentie sporita pentru fiecare element in parte. Acelasi lucru se intampla si cu birourile, firmele sau alte spatii de agrement, un decor interior adecvat fiind completat de un set de perdele de lux realizate din cele mai bune materiale. Eva Home Design asigura consultanta, proiectare si montaj pentru toata gama de perdele de lux, specialistii nostri in design interior oferindu-va servicii de calitate la cele mai accesibile preturi de pe piata.