Perdele si draperii

Pentru a avea parte de o locuinta cu adevarat deosebita, trebuie sa puneti mare pret pe detalii. Discutia pare a fi destul de vasta insa ne vom limita la cateva dintre detaliile interioare ale unei case, indiferent ca este vorba despre o micuta garsoniera, un apartament generos sau o casa de vacanta situata pe marginea unui lac. Eva Home Design se ocupa cu confectionarea perdelelor si draperiilor, elemente de design interior care au o importanta majora in imaginea de ansamblu a unei case.

Confectionam perdele si draperii unicat, materialele folosite fiind de o calitate net superioara celor regasite in comert. Alaturi de tesaturi de cea mai buna calitate, specialistii nostri se ocupa cu o atentie majora de fiecare cusatura, produsele finite beneficiind de o imagine perfecta si de o rezistenta sporita.

Ce modele confectionam?

Un magazin de confectii care se respecta va pune la dispozitie consumatorului o gama variata de produse. Noi nu ne limitam la modelele standard, modele pe care le puteti achizitiona din magazinele noastre, noi punem mare pret pe calitatea produselor cat si pe solicitarile venite din partea clientilor nostri. In acest sens, garantam produse unice, realizate din tesaturi de o calitate foarte ridicata, serviciile de consultanta, transport si montaj fiind asigurate pe baza de contract de catre specialistii nostri.

Cateva exemple

Pentru livinguri

Livingul este una dintre cele mai importante incaperi ale unei locuinte, majoritatea dintre noi obisnuind sa petreaca momente de relaxare dupa o zi dificila la locul de munca. Pentru o atmosfera relaxanta, livingul trebuie amenajat cum se cuvinte, culorile peretilor fiind alese in functie de preferintele personale, piesele de mobilier imbinandu-se perfect cu celelalte elemente de decor. Nu excludeti din ecuatie si perdelele sau draperiile, aceste elemente avand un rol protector cat mai ales rolul de a infrumuseta spatiul. Alegeti cu atentie forma perdelelor, tesatura si culoarea, toti acesti indicatori conducand catre un design interior care cu siguranta va va oferi momente depline de relaxare si va fi apreciat de prietenii vostri. Eva Home Design asigura perdele si draperii pentru living confectionate din materiale de cea mai buna calitate, clientii nostri avand posibilitatea sa aleaga atat materialul cat si culorile sau chiar formatul final al produsului, aspecte elementare daca se doreste un design unic.

Pentru dormitor

Daca livingul are o importanta covarsitoare asupra momentelor de relaxare din sanul familiei, dormitorul poate fi catalogat drept cea mai importanta incapere a unei locuinte. Aici obisnuiti sa va relaxati, aici veti beneficia de toata caldura din sanul familiei si tot aici puteti petrece o zi linistita in propriul camin. Decorul trebuie sa fie unul autentic, cu totul aparte, tocmai din acest motiv este necesar sa va orientati catre elementele care vor defini dormitorul vostru. Mobilierul, pardoseala, peretii sau perdelele, toate aceste elemente pot fi imbinate pentru a crea o imagine perfecta si pentru a reda spiritul relaxant al propriului camin. Nu doar ca ne axam pe comercializarea unor perdele si draperii pentru dormitor, obisnuim sa dam curs ideilor venite din partea clientilor si realizam modele unice, cu totul si cu totul deosebite. In portofoliul nostru veti regasi deja cateva modele de un rafinament aparte, insa nu va opriti cu atentia doar la ele, suntem deschisi tuturor propunerilor voastre si le putem transpune in produse unice.

Perdele pentru baie si bucatarie

Desi multi dintre noi nu pun mare pret pe perdelele regasite in baie sau bucatarie, ar trebui sa ne schimbam radical parerea si sa ne axam pe o completare a acestor incaperi cu o gama de perdele de cea mai buna calitate. In magazinele de confectii veti regasi produse care se pot plia pe designul interior al locuintei voastre insa cea mai buna solutie este reprezentanta de contractarea unui specialist de design interior care sa va realizeze perdele si draperii la comanda. Eva Home Design se ocupa atat cu comercializarea perdelelor si draperiilor cat mai ales cu realizarea lor in baza ideilor specificate de clienti, produsele noastre bucurandu-se de o nota de profesionalism si unicitate.