Rulouri ultrasubtiri

Specializati in perdele si draperii pentru orice incapere, incercam sa nu ne abatem de la cateva reguli stricte in ceea ce priveste amenajarile interioare. Dorim intotdeauna sa oferim clientilor nostri doar produse de cea mai buna calitate, aceasta filozofie punandu-ne in situatia de a utiliza cea mai buna aparatura de pe piata, materiale de calitate superioara si un personal cu adevarat profesionist. Nu doar perdelele sau draperiile sunt produsele care ne reprezinta, alaturi de aceste articole de design interior producem si rulouri interioare de un rafinament aparte.

Alaturi de rulourile zebra, incercam sa aducem un stil nou in amenajarile interioare si va propunem un produs cu totul si cu totul deosebit: rulourile ultrasubtiri. Confectionate din aluminiu atent finisat, rulourile ultrasubtiri se diferentiaza de celelalte rulouri disponibile pe piata datorita dimensiunile sale. Caseta principala are o latime de doar 1.8 cm, ghidajele laterale sunt aproape insesizabile in timp ce intreg mecanismul este de o fiabilitate remarcabila.

In momentul de fata producem rulouri ultrasubtiri care dispun de mecanisme in doua nuante de culori: alb si maro. Pentru a oferi produsului comandat o unicitate desavarsita, incercam sa realizam doar rulouri ultrasubtiri la comanda, fiecare idee a clientilor nostri fiind transpusa intr-un produs autentic.

Principalele avantaje ale rulourilor ultrasubtiri

1. Produse rafinate, de o eleganta desavarsita

Stim ca majoritatea dintre voi au optat pentru perdele si draperii, jaluzele verticale sau chiar pentru rulouri obisnuite. Suntem adeptii diversitatii si a calitatii, tocmai din acest motiv am dorit sa introducem pe piata romaneasca aceste produse rafinate. Imbinand utilitatea rulourilor interioare cu formele fine ale unei draperii, am ajuns la concluzia ca rulourile ultrasubtiri pot constitui produsul pe care vi-l doreati dintotdeauna. Stilate, rafinate, ultrasubtiri si usor de utilizat, acestea par a fi principalele avantaje ale produselor noastre.

2. Usor de personalizat

Cand ne referim la customizari, ne referim in primul rand la dimensiuni, culori si format. Fiecare client isi doreste ca propria locuinta sa fie ornata cu elemente 100% unice, rulourile noastre fiind caracterizate de aceasta trasatura. Nu comercializam orice model de rulouri, preferam sa discutam cu clientii nostri, sa le ascultam preferintele si sa le transpunem ideile si propria creatie in produse unice, cu adevarat autentice. Fabricam doar rulouri ultrasubtiri la comanda, produsele noastre avand garantia calitatii. In functie de culoarea preferata, de dimensiunile preluate de specialistii nostri, de modelul dorit sau de forma, vom realiza produse menite sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate.

3. Protectie deosebita impotriva razelor solare

Stim cat de importante sunt rulourile in viata noastra, alegerea unui model optim ferindu-ne de privirile celor din jur si de puternicele raze ale soarelui din toiul zilei. Puteti foarte bine sa achizitionati un rulou interior obisnuit sau puteti iesi din sfera normalului, rulourile ultrabsubtiri reprezentand o solutie optima pentru cei care isi doresc o infatisare unica pentru propriul camin. Realizam rulouri ultrasubtiri din aluminiu de cea mai buna calitate, le atasam cele mai moderne sisteme de actionare si imprimam fiecarui produs un grad de unicitate sporit, totul pentru ca fiecare client sa se bucure de un produs de mare calitate.