Rulouri zebra

Suntem o echipa de specialisti in domeniul confectiilor, perdelele sau draperiile noastre fiind de o calitate foarte ridicata. Alaturi de aceste accesorii de design interior, ne axam si pe oferirea altor produse care sa se incadreze in specificatiile impuse de clienti. Asa cum bine stiti, Eva Home Design realizeaza doar produse de cea mai buna calitate, in regim unicat, fiecare comanda receptionata axandu-se pe consultanta, schitare si executie in functie de preferintele fiecarui client.

Diferentiandu-ne de celelalte magazine de perdele si draperii datorita calitatii produselor si a gradului de unicitate sporit, ne-am indreptat atentie catre alte produse specifice amenajarilor interioare. Unul dintre principalele noastre segmente de activitate se rezuma la fabricarea rulourilor zebra, o gama de produse menita sa ofere fiecarei incaperi un aer inovativ si captivant.

Principalele avantaje ale rulourilor zebra

1. Decor unic si elegant

Alternativa rulourilor zebra este reprezentata de perdele si draperii, elemente de decor de calitate dar care nu se potrivesc oricarei incaperi. Pentru a iesi putin din sfera normalului si pentru a oferi o imagine unica propriului camin, va propunem gama de rulouri zebra, produse revolutionare, pline de nonconformism. Se pot monta in orice incapere, sunt usor de utilizat si se pot modifica in functie de preferintele personale, scopul nostru fiind de a oferi modele unicat, adaptate special necesitatilor si preferintelor voastre.

2. Sunt mult mai practice decat alte sisteme asemanatoare

Sisteme asemanatoare cu rulourile zebra sunt jaluzelele verticale sau orizontale, diferenta dintre aceste produse fiind redata de spiritul practic si utilitate. Spre deosebire de jaluzele, gama de rulouri zebra este mult mai usor de utilizat, montajul se realizeaza in imediata apropiare a ferestrelor sau usilor, vin cu sisteme inteligente care pot fi adaptate preferintelor voastre si nu necesita o ingrijire aparte, curatarea lor efectuandu-se intr-un mod mai mult decat facil.

3. Ofera control deplin asupra luminii exterioare

Scopul principal al unui rulou zebra este de a tine la distanta razele soarelui. Bineinteles ca le puteti inlocui cu perdele si draperii opace sau jaluzele verticale, insa niciunul dintre acesti substituienti nu ofera aceleasi avantaje uimitoare. Alaturi de utilitatea sporita, de designul inovativ sau de utilizarea eficienta si rapida, gama de rulouri zebra este dotata cu un sistem unic in lume in privinta inchiderii. Un rulou zebra montat adecvat va tine la distanta lumina exterioara si iti va oferi o intimitate sporita, lucru pe care perdelele si draperiile nu il fac sau il fac doar intr-un anumit procent.