Storuri romane

Sunt diverse etape in constructia sau amenajarea unei locuinte cand trebuie sa luam cea mai buna decizie. Daca discutam despre amenajarile interioare, fiecarui element ar trebui sa i se acorde o importanta sporita, indiferent ca este vorba despre pardoseala, pereti, mobilier, accesoriile de design interior sau latura artistica. Ne vom opri cu atentia asupra ferestrelor, asta pentru ca specialistii nostri inoveaza destul de frecvent si realizeaza produse autentice, de un rafinament cu totul si cu totul desavarsit.

Specializati in perdele, draperii, jaluzele sau rulouri interioare, echipa noastra de specialisti in domeniul amenajarilor interioare va propun o noua gama de produse: storurile romane. Confectionate din materiale de cea mai buna calitate, storurile romane se aseamana destul de mult rulourilor interioare, structura si mecanismul de functionare fiind oarecum asemanatoare.

Va imaginati, probabil, storurile romane de acum cateva mii de ani, in acea perioada folosindu-se de catre nobilime pentru a-si demonstra clasa superioara. In momentul de fata, storurile romane sunt produse specifice amenajarilor interioare, formatul fiind inspirat din perioada romana. Discutam atat despre ansamble realizate in baza draperiilor, acestea fiind excelente daca doriti o protectie impotriva razelor soarelui si o intimitate sporita, cat si dintr-un material asemanator perdelelor, ansamblele de acest gen remarcandu-se datorita rolului estetic deosebit.

Sistemul de prindere este asemanator celor folosit in cazul jaluzelelor, specialistii Eva Home Design optand pentru un montaj pe tavan sau pe perete. Obisnuim sa oferim o libertate deplina storurilor, tocmai din acest motiv avem in plan o distanta optima fata de glaf si fereastra, deschiderea sau inchiderea ferestrelor fiind posibila fara a deranja in vreun fel structura proiectata.

De ce sa mizati pe storuri romane?

1. Intimitate sporita

Desi jaluzelele, draperiile sau chiar rulourile va pot oferi o intimitate multumitoare, storurile romane depasesc aceasta bariera si va garanteaza o protectie sporita. Discutam atat despre o protectie impotriva razelor soarelui cat si impotriva privirilor indiscrete ale vecinilor, majoritatea clientilor nostri fiind proprietari ai unor apartamente sau ale unor locuinte situate la marginea cailor de acces. Storurile romane produse de noi au un sistem de inchidere inteligent, o simpla actionare a sistemului de control oferindu-va posibilitatea sa stabiliti nivelul de lumina din incapere sau opacitatea ansamblului.

2. Sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate

Spre deosebire de alte magazine de confectii, Eva Home Design pune mare pret pe calitate, toate produsele noastre beneficiind o atentie sporita. Alegem cu atentie tesaturile, mecanismele de functionare sau accesoriile, preluam fiecare idee din partea clientilor nostri si o transpunem intr-un produs unicat, asiguram montaj de cea mai buna calitate si incercam tot timpul sa venim cu idei inovative, care sa schimbe in totalitate monotonia unei incaperi. Din punct de vedere al storurilor romane, Eva Home Design foloseste atat materiale de tip perdea, produsele rezultate avand o estetica deosebita, cat si materiale de tip draperie, acestea din urma beneficiind de o estetica aparte si oferind un nivel de intimitate ceva mai sporit.

3. Cel mai bun raport calitate/pret de pe piata

Discutam despre storuri romane, acele produse care va imprima ideea unui lux desavarsit. Lucrurile sunt cat se poate de adevarate, storurile romane chiar sunt elemente luxoase insa preturile lor sunt cat se poate de accesibile. De ce sa mizati pe clasicele perdele procurate dintr-un magazin de confectii cand puteti alege storuri romane realizate 100% manual. Folosim materiale de calitate, specialistii nostri mizand pe sisteme de prindere si actionare moderne, in concordanta cu cele mai inalte standarde de pe piata. Ne-am croit un renume la nivel de productie unicat, tocmai din acest punct de vedere Eva Home Design reprezinta alegerea perfecta daca doriti storuri romane realizate in conformitate cu propriile idei de amenajari interioare.